Diensten Saffier Stukadoor

Saffier stukadoor is gespecialiseerd in: Het aanbrengen van ornamenten en lijsten, stukadoren van plafonds en wanden, zowel trendy als ook traditioneel. Wij brengen pleisterwerk aan, en fijn pleisterwerk geschikt voor het afwerken van gipsplaten en het aanbrengen van muurverf. Tevens spac- en spuitwerk en alle voorkomende schilderswerkzaamheden.

.

Wat doen we precies?

Saffier stukadoor biedt u garantie op een perfect resultaat. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen ten opzichte van onze mede collega’s. Ons werk is ons visitekaartje. Bekijk onze referenties en afgeronde projecten om een idee te krijgen de kwaliteit van onze werkzaamheden. Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend uw stucwerkzaamheden op te nemen en eventueel te adviseren indien nodig. Maak vandaag nog een afspraak met Saffie stukadoor!

Stucwerk met garantie

Voor op staan bij ons vakbekwaamheid, perfect werk afleveren en een goed contact met de klant. Wij verichten alle mogelijke modern en/of traditionele stacudoorstaken door onze grote ervaring in zowel zakelijke als particuliere afbouwsector. Onze werkzaamheden op een rijtje:

  • Schilderwerk
  • Reparatiewerk
  • Sierpleisterwerk
  • Pleisterwerk
  • Lijstenwerk
  • Raapwerk

Professioneel en betrouwbare stukadoor

Uw stucwerk uit handen geven kan soms moeilijk zijn. Het is de afronding van uw huis en dit moet natuurlijk op en top gebeuren. Saffier stukadoor heeft jarenlange ervaring met stucwerkzaamheden op diverse plekken. Geen uitdaging gaan we uit de weg, en samen kunt u met Saffier stukadoor voor de beste prijs uw project met een gerust hart uit handen geven. Wij geven namelijk 5 jaar garantie op ons werk en laten de werkplek helemaal schoon achter. Mochten er toch achteraf onvolkomenheden ontstaan zijn wij binnen 72 uur ter plekke om deze te restaureren. Nog niet overtuigd?! Bekijk hier onze projecten en referenties, en laat u vervolgens verrassen door de scherpste offerte van Saffier stukadoor!

All round stukadoor

U kunt bij ons terecht voor alle stukadoorswerkzaamheden die betrekking hebben op nieuwbouw, restauratie en renovatie.

Informeert u vrijblijvend telefonisch wat Saffier Stukadoor voor u zou kunnen betekenen voor de werkzaamheden die u aan uw huis of enig ander project wilt laten uitvoeren.

Wij beschikken tevens over een bouwafdeling die loodgieter -, elektra-, timmer- en tegelwerkzaamheden op zich nemen. Ook voor alle uitéénlopende schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.