Referenties Saffier Stukadoor

Bekijk hier de referenties van onze tevreden klanten. Deze referenties zijn geplaatst op werkspot waar wij al enkele jaren actief zijn. Met een rapportcijfer is Saffier Stukadoor dan ook verkozen tot een van de beste stukadoors van werkspot.

Naast een scherpe offerte voor uw stucklus is het natuurlijk ook belangrijk dat er goede communicatie is, er netjes wordt gewerkt volgens afspraak, en belangrijker ook dat het een groot feest moet zijn om uw huis op een leuke manier in een nieuw jasje te steken!

Saffier Stukadoor staat met plezier voor u klaar. Onze dank aan onze klanten voor de mooie berichten!

13-10-2015

Klasse werk van Jeffrey en David. Door de afdeling planning snel een vakman kunnen inplannen die flexibel beschikbaar was. Uiteindelijk binnen 2 werkdagen beschikbaar en de klus afgerond! Resultaat: een beschadigde muur, gerepareerd tot een strakke muur zoals afgesproken.

Dhr. van Leeuwen, Sassenheim
08-07-2015 Wanden stucen
Goede en snelle service. Echte vakmannen. Werken netjes. Zowel en stucen als het schilderen. Ruimen na afloop alles op. Goede communicatie en komen afspraken na. Een aanrader!
Dhr. Berger, Alkmaar
06-07-15 Achterzijde aanbouw gevelstuc aanbrengen
Mijn ervaringen met Klussenbedrijf de Saffier zijn als uitermate prettig ervaren. Wij hebben de begane grond van onze woning helemaal verbouwd en sommige afwerkingen waren niet prefect en gelukkig heeft Jeffrey dit heel strak gestuct waardoor dat niet meer zichtbaar is. Afspraken worden goed nagekomen en vertragingen worden helder en duidelijk gecommuniceerd. Gevenstuc achterzijde woning is ook naar wens opgeleverd. Ik raad deze vakman aan.
Dhr. Hultink, Utrecht
28-05-2015 Gehele nieuwbouw woning stucen en spachtelputz
Na aanmelding op werkspot reageerde Jeffrey met een aantrekkelijke prijs. De situatie verteld aan jeffrey en hij zou beginnen op de 27e van mei en zaterdag klaar. Echter Jeffrey kwam de 28e van mei en vertelde vandaag maken we het af. (TOP) Het werk wat geleverd is uitstekend. Wanneer er mensen zijn die een stucadoor nodig hebben. zal ik Jeffrey/ klussenbedrijf De Saffier aanbevelen!!!
Dhr. Gelderen, Gorinchem
22-05-2015 Stucen gehele woning en plafonds
Jeffrey is een enthousiaste en betrouwbare vakman, die goed bereikbaar is en zijn afspraken nakomt. Het stucwerk ziet er netjes uit, hoewel wij Jeffrey een paar keer terug hebben laten komen om wat hoekjes en scheurtjes bij te werken. Hier deed hij niet moeilijk over. Het kitwerk zou netter kunnen, maar de wanden en plafonds zijn netjes gespoten. Een advies voor toekomstige opdrachtgevers: Vraag wel naar het bedekken van de vloer, wij hebben nog veel werk gehad aan het schoonmaken van de vloeren!
Mevr. van den Heuvel, Delft
27-03 Stucen en spachtelputz
Vorige week voor de tweede keer Klussenbedrijf De Saffier laten komen. Vorig jaar naar volle tevredenheid de zolder laten stuccen en de muren spachtelputz. Nu op de eerste verdieping de plafonds laten stuccen. Wederom zeer strak werk afgeleverd. Naar volle tevredenheid.
Dhr. Lepelaar, Leiderdorp
01-03-2015 Stucen en schilderen woonkamer
Jeffrey heeft geweldig werk afgeleverd. Heel goed bereikbaar, snelle communicatie, strak met afspraken. Het geleverde stuk- en schilderwerk is echt top, geen kritische noot te plaatsen.
Dhr. ter Horst, Amsterdam zuidoost
16-02-2015 3 Slaapkamers glad stucwerk
Goed stukwerk geleverd, correct in werken en afspraak. Wij zijn zeer tevreden.
Dhr. Geul, Gouda
Voor meer referenties en foto’s bij de projecten kunt u hier klikken om op de website van Werkspot ons profiel te bezoeken.Meer referenties

Stukadoor Jeffrey staat altijd voor u klaar!

stukadoor jeffrey