Sierpleisterwerk

De laatste jaren zijn de diensten in het kader van sierpleisterwerk flink uitgebreid. Door specifieke wensen kan de techniek op verschillende manieren toegepast. Voor Saffier stukadoor gaat het ons om uw wens. Glans of mat, fijn of grof. Welke kleur past het beste bij de woning. Wij hebben veel ervaring bij diverse woningen met diverse wensen. Wij kunnen altijd vrijblijvend een advies uitbrengen op maat. Saffier stukadoor werkt met hoogstaande kwaliteitsmerken en de daarvoor opgeleide stukadoors waardoor bij ons altijd het beste resultaat kan verwachten.

De meest  gebruikte sierpleister soorten zijn:

Spachtelputz

Zelf gebruiken wij het meeste Spachtelputz, dit is een pleister met kunstof als basis. Spachtelputz komt voor in verschillende variaties van grof naar fijn: 1,2 mm, 1,5 mm en 2 mm. Er zijn veel keuzes op gebied van kleur en eenmaal aangebracht is deze pleister kleurvast en scheurt of beschadigd bijna niet. De uitstraling van Spachtelputz is klassiek en tijdloos. Vele klanten van ons gingen u voor!

Voorbeeld:

spachtelputz sierpleister

Rustiekputz stucwerk

Rustiekputz geeft een korrelige afwerking op de muur, en is eveneens als Spachtelputz op kunststofbasis. Rustiekputz is zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Het grootste verschil tussen spachtelputz en Rustiekputz zit hem in de grovere structuur van het stucwerk. Bij Rustiekputz is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende korreldiktes, dit bepaald natuurlijk de uiteindelijke grofheid in de structuur van het stucwerk, waardoor de kenmerkende lichte groeven ontstaan. Rustiekputz is stootvast en overschilderbaar, waardoor u lang kan genieten van het resultaat!

Granol stucwerk

De voorlopers van Granol zijn Rustiekputz en Spachtelputz. Granol heeft ter opzichten van deze twee het voordeel : dat het heeft een nog grovere structuur heeft, eveneens als Restiekputz en Spachtelputz is Granol overschilderbaar in kleur naar keuze. Onze stukadoors kunnen bij het aanbrengen van het Granol stucwerk verschillende patronen toepassen. De bekendste vormen zij Waaiervormig of staand (denk hierbij aan het boomschors patroon.
Bij Saffier stukadoor kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden :

  • Schilder werkzaamheden
  • Reparatie werkzaanheden
  • Sierpleister
  • Pleisterwerk
  • Lijstenwerk
  • Raapwerk

Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Klik Hier voor een overzicht van werkzaamheden die door saffier stukadoor zijn uitgevoerd.